Wilhelminapark 39    5041 EC  Tilburg
HOOGTEFOTOGRAFIE
Start Vastgoed Bedrijven Overheid Evenementen Prijslijst Portfolio Contact
VASTGOED
Voor makelaars zijn zaken, zoals bomen of beplanting, vaak een belemmering wanneer een onroerend goed object gefotografeerd wordt vanaf straatniveau. Vanaf het hoogtestatief geven deze zelfde zaken in plaats van een belemmering juist een toegevoegde waarde aan de opname. Ook kunnen andere zaken die vanaf straatniveau niet zichtbaar zijn, vanuit de hoogte juist ineens wel  zichtbaar worden gemaakt. Zoals een mooi grindperk of een zwembad in de tuin. De slogan van de VOC was vroeger al: “De cost gaet voor de baet uit” en dat geldt ook hier maar met Fotos van Boven.nl onderscheidt U zich wel van Uw concurrenten.

Projectontwikkelaars werken vaak vanuit een situatie dat er nog helemaal “niets”  is. Een hoogte (panorama) foto maakt een toekomstige bouwlocatie snel  en makkelijk inzichtelijk en kan als basis dienen voor een presentatie.

Voor bouwbedrijven kunnen wij bijvoorbeeld het gehele bouwtraject fotograferen, van huidige situatie, eventuele sloop, de diverse bouwfasen en een project gereed opname. Uw opdrachtgever zal zo’n reportage in een mooi fotoboek zeer waarderen! Ook hier geldt weer dat het perspectief bij een hoogtefoto totaal anders is dan van op straat niveau en dus meer indruk zal maken. Met andere woorden, Uw klant krijgt iets speciaals!